За нас

Парфюми сферомони за мъже и жени
Какво е нужно, за да бъдете неустоими за противоположния или за представителите на същия пол? Перфектно тяло, красиво лице, поддържана коса, страхотен характер? Това е една от най-големите заблуди на човека! Всъщност, тайната на човешкото привличане, се крие във феромоните!
Съвременният човек получава, основно, впечатленията си чрез визуално възприятие, но удивителното е, че информацията, получена чрез обонянието, достига до мозъка много по-бързо! Парфюмите са нещото, без което повечето хора не могат, а когато ароматите са обогатени с феромони, тогава те, неминуемо, се превръщат в най-силното оръжие за сексуално привличане!

Какво представляват феромоните?

Феромоните са неголеми органични молекули, които действат като форма на химическа връзка между две личности. Те се отделят от жлези, които се намират в подмишничната ямка, около гениталиите. Попадайки във въздуха, феромоните се възприемат от чувствителните рецептори на органите на обонянието, които предават възбуждащ сигнал в кората на големите полукълба. Половите феромони се явяват важно средство за сексуално привличане и комуникация у всички животни и човека. Те до голяма степен определят сексуалната привлекателност на жената и мъжа. Отделяйки се във външната среда, те подсъзнателно влияят на човека, възбуждайки в него сексуално влечение и желание. Тези феромони практически не притежават миризма, но действат в много малки количества на рецепторите на вомероназалния орган (който се намира в носната кухина), а чрез него и на функциите, които се контролират от хипоталамуса (половото желание, половата готовност, дълбоките емоции, нивото на хормоните, зрелостта, агресивността или покорството и др.). Половите феромони играят важна роля в любовта от пръв поглед, която може би трябва да се нарича любов от пръв мирис.

Човекът отделя ли феромони?

Да, човекът изработва феромони, но за съжаление до голяма степен е загубил тази си способност. Облеклото е друга предпоставка, която пречи на отделянето на феромони, тъй като то закрива 90% от човешкото тяло. Точно по тази причина, напоследък синтетичните феромони се радват на все по голяма популярност.

Как да се сдобием с феромони?

В миналото феромоните можеха да се открият единствено в по-развитите страни. Единствено там хората се довериха на действието им. А както добре знаем, в България всичко ново идва на доста по-късен етап. Откакто по CNN съобщиха, че феромоните реално действат, и ние прогледнахме... Благодарение на своето въздействие, днес феромоните активно се използват в парфюмерийната и козметичната промишленост. Използвайки парфюм с феромони, вие ще засилите сексуалния интерес към вас, но и, освен това, ще подобрите социалните и деловите си контакти! Парфюмите с феромони са трайно оръжие за привлекателност и очарование в борбата за противоположния пол. Те всъщност са онези вълнуващи нотки на копнеж и съблазън, без които любовта не може. Това са невероятни съчетания на парфюм и лабораторно извлечени, човешки феромони. Съществуват парфюми с феромони, подходящи за всеки пол и вкус - за хетеросексуални мъже и жени, унисекс парфюми, както и такива за бисексуални. Предлагат се и такива феромони, които са чисти, без аромат и биха могли да се използват в съчетание с обикновен, любим парфюм. Безспорни фаворити на пазара са уникалните парфюми с феромони Magnetic и Human Pheros, които имаме честта да Ви предложим тук и които бихте могли да откриете единствено при нас!

Мога ли да намеря подобни феромони и на друго място?

Можете разбира се, но гаранция за качество и реално действие даваме само за продукти от нашия магазин или в магазина на нашите партньори от SexUhanie.com .